Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

«Стежинами скрипкових перлин»

Переглядів: 2030
04.05.2018 - 10:23

2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось справжнє свято камерної музики.

Чи знайомі ви з відчуттям, коли думки поринають далеко-далеко, до музики, яка вабить чарівними звуками, чарує дивовижним дотиком смичка до струн… Саме в такій атмосфері пройшов звітний концерт класу викладача оркестрового відділу Школи мистецтв міста Бахмута Москальової Олени Ігорівни. Концерти бувають різні – ювілейні, святкові, тематичні… Але цей концерт завжди особливий, тому що демонструє досягнення роботи за рік учнів усього класу, від малюків до випускників.

Юні виконавці вразили аудиторію емоційною виразністю та щирістю. Музичні твори, що лунали зі сцени немовби переносили слухачів в різні епохи, від давнини до сучасності. А бархатний тембр скрипки, натхнення та захоплення, якими палали очі учнів-скрипалів, доторкнулись до сердець слухачів і наповнили зал особливою творчою атмосферою.

Приємний грайливий настрій створила музична розминка у виконанні старших дівчат, додавши заходу особливого сучасного драйву та невимушеності. Святковою кодою концерту стало колективне виконання зведеним ансамблем класу Гімну Європейського союзу, яким є твір Л. Бетховена «Ода до радості».

Приємно було бачити у залі батьків та колег, колишніх випускників і просто шанувальників дитячих талантів, які протягом усього заходу щиро підтримували виконавців, супроводжуючи їх виступи бурхливими оплесками.

Учасників заходу привітала директор Школи мистецтв Гринь Є.В. і зазначила, що подібні концерти не тільки додають кількості у кошику концертних виступів учнів, а й формують впевненість у собі, дарують наснагу та бажання творчого пошуку. Справжнім подарунком для юних артистів став авторський торт від викладачів відділу та батьків.

Щиро вітаємо всіх учасників концерту з вдалими, яскравими виступами та бажаємо нових творчих ідей і вражаючих результатів!

2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики. 2 травня 2018 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулось свято камерної музики.