Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 259 гостей.

ExportUA

За І квартал 2018 року роботодавцям-порушникам донараховано до сплати понад 17 мільйонів гривень

Переглядів: 1787
07.05.2018 - 10:21

Легалізація заробітної плати та зайнятості населення є і залишається одним з основних напрямків роботи фіскальної служби Донеччини. Саме тому, дбаючи про майбутнє громадян, їх соціальний захист та розвиток регіону за рахунок наповнення місцевих бюджетів, співробітники відомства продовжують  проводити комплекс заходів, направлених на детінізацію трудових відносин.

Так, протягом І кварталу 2018 року роботодавцям, які порушували податкове законодавство при виплаті заробітної плати та інших доходів фізичним особам, донараховано до сплати 17,1 млн гривень. Із загальної донарахованої суми понад 12,2 млн грн складає податок на доходи фізичних осіб, 3,9 млн грн – єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та майже 0,9 млн грн – військовий збір.

За рахунок вжитих заходів податкового контролю було виявлено 14 найманих осіб, праця яких використовувалася роботодавцем без оформлення трудових відносин.

Слід зауважити, що фахівцями Головного управління ДФС у Донецькій області постійно проводиться роз’яснювальна робота серед керівників підприємств регіону, внаслідок чого роботодавці додатково уклали 3800 трудових угод з найманими працівниками.

За результатами вжитих заходів залучено до державної реєстрації 921 громадянин, котрі здійснювали підприємницьку діяльність без реєстрації. До бюджету додатково сплачено 0,9 млн грн податків. 

Головне управління ДФС у Донецькій області висловлює щиру вдячність сумлінним роботодавцям за їх небайдужість до своїх найманих працівників. Адже офіційна заробітна плата – запорука майбутнього громадян і держави в цілому.