Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 135 гостей.

Верховна рада України

Бахмутський НВК №11 – учасник Всеукраїнського проекту «Самбо в кожну школу України»

Переглядів: 2020
21.05.2018 - 14:39

За ініціативи Міністра Кабінету Міністрів України, Почесного президента Національної федерації самбо України Олександра Саєнка та головного тренера України з самбо Михайла Руденка, за сприяння народного депутата України, першого заступникам голови комітету Верховної ради України з питань науки та освіти Олександра Співаковського, в Україні запроваджено проект «САМБО у кожний навчальний заклад».

Головне завдання цього проекту - не зробити з кожного школяра спортсмена найвищих досягнень, а сформувати гармонійно розвинену особистість, яка зможе захистити себе, своїх близьких і, за необхідності, – свою країну. У рамках дії цієї програми школярів навчать елементарним правилам самооборони, вмінню правильно падати, що зменшить статистику травматизму в період несприятливих погодних умов.

Всеукраїнський проект «САМБО у кожний навчальний заклад» триватиме протягом 2017-2019 років, запроваджується з метою розвитку освіти в Україні, формування у вчителів ключових компетентностей і застосування сучасних методик у навчальній та виховній діяльності, а також залучення до здорового способу життя учнів через уведення у процес фізичного виховання елементів самбо.

Президент Національної федерації самбо Донецької області Володимир Шевченко та голова Департаменту екології Донецької області Сергій Натрус, заступник Бахмутського міського голови Тетяна Савченко у черговий раз відвідали Бахмутський НВК №11, у якому вже чотири місяці працює секція самбо. Під час попереднього візиту спортсменам було подароване спеціальне покриття для занять самбо.

Гості зустрілися зі спортсменами-учнями 2-8 класів та тренером Костянтином Биковим. Спортсмени  влаштували яскравий показовий виступ із самбо та отримали оплески як школярів, так і почесних гостей.

Результат наполегливої роботи тренера та спортсменів – І командне місце на чемпіонаті Донецької області з самбо. 5 спортсменів, учнів НВК, вихованців Костянтина Бикова запрошені взяти участь у  першому чемпіонаті України з пляжного самбо у двох вікових категоріях (до 16 і старше 16 років), який  відбудеться в селищі Кароліно-Бугаз Одеської області 30-31 травня.

У рамках проекту гості подарували юним спортсменам екіпіровку – 22 комплекти одягу для занять самбо, на суму близько 22 тисяч гривень.

Адміністрація, батьки та учні Бахмутського НВК №11  вдячні за підтримку та сподіваються на плідну співпрацю з Федерацією самбо України, яка сприятиме залученню до здорового способу життя учнів через уведення у процес фізичного виховання «САМБО» та надасть нове життя для цього виду спорту на Донеччині.

Закликаємо освітні заклади м. Бахмут долучатися до Всеукраїнського проекту «САМБО у кожний навчальний заклад»!

Бахмутський НВК №11 – учасник Всеукраїнського проекту «Самбо в кожну школу України»Бахмутський НВК №11 – учасник Всеукраїнського проекту «Самбо в кожну школу України»Бахмутський НВК №11 – учасник Всеукраїнського проекту «Самбо в кожну школу України»Бахмутський НВК №11 – учасник Всеукраїнського проекту «Самбо в кожну школу України»

Останні статті на сайті