Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 129 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Вихованці «Усмішки» відзначили День Конституції України

Переглядів: 1877
15.06.2018 - 15:00

Конституція України – це найголовніший державний документ, який захищає права і свободи всіх громадян нашої країни. Святкування Дня Конституції України вже не просто данина традиції, а можливість проявити силу патріотизму, гідно оцінити зусилля і втрати, з якими наші предки відстоювали суверенітет і цілісність території нашої держави.

У пришкільному таборі «Усмішка» Бахмутського НВК №11 відбувся захід, присвячений 28 червня. Під час виховного заходу «Знайомимося з Конституцією України» вихованці мовного загону дізналися, що це єдине державне свято, прописане в самій Конституції, а саме у статті 161.

Бібліотекар НВК Інесса Заворотня організувала у шкільній бібліотеці інтерактивну лекцію та виставку літератури «Права людини та дитини».

Для вихованців 1 та 2 загонів вихователі провели конкурс малюнків «Мої права в Конституції України», а для дітей 3 і 4 загонів учитель художнього мистецтва Валентина Мишинська запропонувала конкурс малюнків на асфальті «Україна є суверенна і незалежна, демократична, соціальна, правова держава».

Під час заходу учні не тільки уважно слухали інформацію, а були й активними співучасниками розмови, вони розповідали про Гімн, Прапор та Герб України, права та обов’язки всіх громадян нашої держави.

Вихованці «Усмішки» відзначили День Конституції УкраїниВихованці «Усмішки» відзначили День Конституції України

Останні статті на сайті