Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

У Бахмутському МЦЗ відбувся семінар з орієнтації на військову службу в збройних силах України

Переглядів: 2799
13.07.2018 - 09:36

У Бахмутському МЦЗ 12 липня пройшов семінар для 18 безробітних з  орієнтації на_службу у Збройних Силах України за контрактом за участю Бахмутського об’єднаного міського  військового комісаріату.

Єфрейтор Віталій Горяшко розповів, що для забезпечення обороноздатності України на військову службу за контрактом до рядового, сержантського та старшинського складу призиваються чоловіки віком від 18 до 60 років та жінки від 18 до 40 років, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової службию. Він також проінформував учасників заходу про умови проходження військової служби та укладання контракту, державні гарантії військовослужбовцям, грошове, речове та матеріальне забезпечення, ознайомив з вимогами, що висуваються до кандидатів.

Слухачі мали змогу отримати фахові відповіді на запитання, зокрема щодо умов укладання контракту та проходження служби у ЗСУ. Усі бажаючі отримали запрошення відвідати  військовий комісаріат для укладання контракту.