Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Урядовий портал

Майже 6 мільярдів гривень податку на доходи фізичних осіб та військового збору поповнили зведений бюджет Донеччини

Переглядів: 2380
15.08.2018 - 16:23

За сім місяців 2018 року спрямована платниками Донеччини до зведеного бюджету країни сума податку на доходи фізичних осіб та військового збору склала 5,9 млрд гривень. В порівнянні з минулорічними показниками надходження від сплати зазначених податків збільшились на 935,7 млн гривень.

Майже 29% сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору, а саме - 1,7 млрд гривень спрямовано до державного бюджету країни, лише у липні цей показник склав 271 млн гривень.

Відповідно 71% від загальної суми надходжень, або 4,2 млрд грн залишились в розпорядженні місцевих бюджетів області, і це значна підтримка у фінансуванні місцевих громад для розвитку та благоустрою регіону.

Податок на доходи фізичних осіб безпосередньо залежить від розміру заробітної плати, яку офіційно отримують працевлаштовані працівники. Тому фахівцями фіскальної служби Донеччини постійно проводиться робота з питань легалізації трудових відносин та комплекс контрольно-перевірочних заходів з метою збереження державних соціальних гарантій для громадян.

Головне управління ДФС у Донецькій області нагадує, що Законом України від 07 грудня 2017 року № 2246-VIII «Про Державний бюджет України на 2018 рік» з 1 січня 2018 року встановлено місячну мінімальну заробітну плату у розмірі – 3723 гривні, а погодинну – 22,41 гривень.

Шановні роботодавці! Подбайте про соціальну захищеність ваших працівників - дотримуйтесь законодавчої норми щодо мінімального рівня заробітної плати!

Останні статті на сайті