Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Свято «Зустрічай Миколая, який про все знає»

Переглядів: 8397
20.12.2011 - 13:01

19 грудня в Артемівському міському народному Домі пройшло свято «Зустрічай Миколая, який про все знає», присвячене Дню Святого Миколая.

В залі зібрались діти-сиріти, діти-іваліди, чорнобильці та діти з багатодітних сімей. Діти приготували свої листи Святому Миколаю, але Зміючка Оленка та Чорт  натрапили на скриньку з листами раніш і ледве не зіпсували свято. Але добрий Янгол встиг передати листи з проханнями дітей Святому Миколаю, а він в свою чергу подарував глядачам веселий настрій, а кожній дитині подарунок. Разом з Святим Миколаєм свої подарунки дарували і  учасники творчих колективів артемівського міського народного Дому: вокальной студії «Дзвінкі голоси», циркового колективу «Сузір”я», ансамлю народного танцю «Світанок»  та хореографічного колективу «Падергас».

19 грудня в Артемівському міському народному Домі пройшло свято «Зустрічай Миколая, який про все знає», присвячене Дню Святого Миколая. 19 грудня в Артемівському міському народному Домі пройшло свято «Зустрічай Миколая, який про все знає», присвячене Дню Святого Миколая.

Останні статті на сайті