Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Відкрита першість з боротьби самбо до Дня захисника України

Переглядів: 2427
08.10.2018 - 13:39

6 жовтня, на стадіоні "Металург" пройшла Відкрита першість спортивно-оздоровчого клубу «Тандем-Олімпік» з боротьби самбо, присвячена Дню Захисника України! У змаганнях прийняли участь 73 спортсмена.

Хлопці та дівчата з нашого міста, а також гості з м. Костянтинівки в завзятій боротьбі визначали сильнішого в віковій, та ваговій категоріях. Було розіграно 20 комплектів нагород. На борцовському килимі змагалися як досвідчені самбісти - переможці та призери чемпіонатів області та України,  так и дебютанти, для яких ці змагання стали першим кроком до спортивного Олімпу. Змагання пройшли цікаво та емоційно, з підтримкою з боку глядачів, батьків та друзів. Усі переможці та призери були нагороджені грамотами.

Вітаємо переможців та бажаємо нових перемог! 

6 жовтня, на стадіоні "Металург" пройшла Відкрита першість спортивно-оздоровчого клубу «Тандем-Олімпік» з боротьби самбо, присвячена Дню Захисника України! У змаганнях прийняли участь 73 спортсмена. 6 жовтня, на стадіоні "Металург" пройшла Відкрита першість спортивно-оздоровчого клубу «Тандем-Олімпік» з боротьби самбо, присвячена Дню Захисника України! У змаганнях прийняли участь 73 спортсмена. 6 жовтня, на стадіоні "Металург" пройшла Відкрита першість спортивно-оздоровчого клубу «Тандем-Олімпік» з боротьби самбо, присвячена Дню Захисника України! У змаганнях прийняли участь 73 спортсмена.

Останні статті на сайті