Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Бахмутський центр зайнятості cприяє розвитку малого бізнесу

Переглядів: 1699
17.10.2018 - 16:09

17 жовтня 2018 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг з бізнес-планування. 10 безробітних осіб та 2 підприємців отримали консультації провідного спеціаліста відділу міжнародних програм та проектів Донецької торгово-промислової палати Олени Сезоненко. 

В центрі уваги учасників тренінгу була програма Донецької ОДА "Український донецький куркуль". Фахівці центру зайнятості детально ознайомили учасників тренінгу з умовами участі в конкурсному відборі проектів суб’єктів малого підприємництва, за якими можна отримати безповоротну фінансову підтримку на реалізацію проектів. Важливою темою, яка була порушена на зустрічі, була тема вибору бізнес-ідеї. Олена Сезоненко надала майбутнім підприємцям поради щодо вибору напряму бізнесу, пошуку ринкової ніші. Фахівець розповіла, як провести самоаналіз для виявлення своїх вподобань та здібностей та визначитися з напрямом діяльності. «Різниця між метою та її втіленням -  це дія. Найголовніше почати діяти та мислити на перспективу» – звернулась до присутніх Олена. Представниця Донецької торгово-промислової палати надала основні рекомендації із складання бізнес-плану для участі в грантових програмах та повідомила присутнім про відкриту консультаційну лінію «4Round» для малого та середнього бізнесу регіону, у тому числі потенційних учасників програми "Український донецький куркуль".

Завідувач сектору профорієнтації Галина Сіддікі розповіла, що служба зайнятості здійснює інформаційно-консультаційний супровід підприємців на постійній основі, отже підприємці-початківці завжди можуть знайти підтримку у співробітників центру зайнятості. Головне – вірити в себе та в свою ідею, бути цілеспрямованими, використовувати всі можливості для отримання нових знань та пам’ятати, що успішна справа це реально. Під час зустрічі фахівці служби зайнятості надали учасникам заходу інформацію про послуги служби зайнятості а також про можливості компенсації єдиного внеску роботодавцям, які працевлаштовують безробітних за направленням служби зайнятості.

Тренінги з бізнес-планування проходять в Бахмутському міському центрі зайнятості кожну середу з 10-00 до 13-00. Запрошуємо на навчання як чинних підприємців, так і тих, хто тільки збирається розпочати свій бізнес.