Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 117 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Єлизавета Моренко і Тетяна Смирнова вибороли 4 нагороди Європейського континентального чемпіонату з сумо

Переглядів: 2351
01.11.2018 - 13:34

З 25 по 28 жовтня в місті Раквере (Естонія) відбувся Європейський континентальний чемпіонат з сумо серед молодших юнаків та дівчат до 14 років і до 16 років.

Донецьку область у складі збірної команди України представили дві сумоїстки з Бахмута: майстер спорту України Єлизавета Моренко і кандидат у майстри спорту Тетяна Смирнова.

Єлизавета Моренко в категорії 80+ кг та абсолютній ваговій категорії здобула два «золота» і «срібло», а Тетяна Смирнова стала володаркою бронзової нагороди в категорії 55 кг.

Усього в змаганнях взяли участь близько 500 спортсменів з 11 країн, і в командному заліку Україна посіла почесне друге місце.

Вітаємо наших сумоїстів і тренерів які підготували переможниць!

Єлизавета Моренко і Тетяна Смирнова вибороли 4 нагороди Європейського континентального чемпіонату з сумоЄлизавета Моренко і Тетяна Смирнова вибороли 4 нагороди Європейського континентального чемпіонату з сумоЄлизавета Моренко і Тетяна Смирнова вибороли 4 нагороди Європейського континентального чемпіонату з сумоЄлизавета Моренко і Тетяна Смирнова вибороли 4 нагороди Європейського континентального чемпіонату з сумо

Останні статті на сайті