Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

День студента

Переглядів: 1361
16.11.2018 - 09:34

17 листопада – Міжнародний день студента, свято всіх, хто вчився, вчиться та навчає, це “професійне” свято студентства, яке у всі роки було і залишається найбільш прогресивним прошарком суспільства.

Студентські роки – найщасливіші в житті кожної людини. В них визріває перше кохання, поглиблюється пізнання світу і обирається подальший шлях. Зі студентської лави починається довга й наполеглива дорога пошуків, стверджень і досягнень у науці, мистецтві, культурі. Студентські роки –  це роки, присвячені пошукам істини, творчості, прагненню досконалості, неповторної миті  становлення особистості.

Студенти коледжу –творчі, ініціативні, активні учасники конкурсів, фестивалів, молодіжних та громадських рухів. Найактивніші з студентів беруть участь у роботі Ради студентського самоврядування, яка є школою лідерства, має свої традиції та ініціює цікаві творчі справи-проекти.

14 листопада творчий студентський колектив коледжу підготував святкову концертну програму. Студентство вміє весело і цікаво розважатися. Тому актова зала коледжу була переповнена. Всі з нетерпінням чекали початку дійства. Атмосфера в актовій залі була пронизана теплотою та добром, студенти з щирістю демонстрували свої акторські та творчі здібності,  на які глядачі віддячували гучними оплесками.

Вітаємо всіх студентів з бешкетним і веселим святом, з днем Студента! Бажаємо вам терпіння, працьовитості. Щоб знання давалися вам вільно і легко, і щоб ви змогли себе реалізувати в подальшому житті!

День студентаДень студентаДень студентаДень студента

Останні статті на сайті