Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Максим Пелипець - срібний призер чемпіонату України

Переглядів: 2289
21.11.2018 - 13:09

13-18 листопада в місті Харків відбувся чемпіонат України з боксу серед чоловіків. Змагання зібрали вітчизняну еліту, адже були відбірковими до складу національної збірної, що візьме участь у кваліфікаційних стартах перед Олімпійськими іграми 2020 року.

За нагороди у 10 вагових категоріях змагались 144 спортсмени – представники 22 областей країни та міста Київ. Від Донеччини на ринг виходили 6 боксерів, двом з яких вдалося піднятися на п’єдестал пошани. Склад команди Донецької області представляли боксери міст Бахмута, Маріуполя, Селідова, Слов'янська. Бахмутські спортсмени, вихованці тренера Анатолія Переяслова - Максим Пилипець ШВСМ (перший тренер Павло Івахненко) і Закаріа Джалилов ДВУОР (перший тренер Денис Харькін) представляли наше місто. У ваговій категорії до 69 кг за перемогу боролося 23 учасники. Джалилов програв перший бій і вибув зі змагань. Максим Пилипець (бронзовий призер чемпіонату Європи з боксу серед чоловіків до 22 років 2018 р.) провів 4 поєдинки, в трьох здобув перемогу над спортсменами Львівської та Полтавської областей, в півфіналі переміг чемпіона України 2017 року і призера перших Європейських ігор, представника Київської області, Ярослава Самофалова.! У фінальному поєдинку,  на рівних боровся з п'ятикратним чемпіоном України, призером чемпіонату Європи 2017 р Євгеном Барабановим (Київ), якого судді порахували кращим і віддали йому перемогу. За підсумками всіх боїв Максим став срібним призером чемпіонату і членом національної збірної України. Нагороджений грамотою, медаллю та грошовою премією. Олімпійські ігри в Токіо - мета – максимум! Для таких хлопців немає ні чого неможливого. Успішної підготовки і перемоги нашим спортсменам і тренерам!

Максим Пелипець - срібний призер чемпіонату УкраїниМаксим Пелипець - срібний призер чемпіонату УкраїниМаксим Пелипець - срібний призер чемпіонату УкраїниМаксим Пелипець - срібний призер чемпіонату УкраїниМаксим Пелипець - срібний призер чемпіонату України

Останні статті на сайті