Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклініки

Переглядів: 2316
30.11.2018 - 15:00

30 листопада 2018 року Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч  з колективом стоматологічної поліклініки де обговорив поточний стан справ закладу та обговорив перспективи розвитку закладу на майбутні роки.

На початку зустрічі головний лікар стоматологічної поліклініки міста Бахмут Володимир Вітязь розповів про результати роботи поліклініки, про фонд заробітної плати і склад штат установи на сьогоднішній день.

За 2018 рік 37 спеціалістів поліклініки прийняли більш ніж 300 тисяч пацієнтів, з них більш ніж 1100 військовослужбовців, 191 внутрішньо переміщена особа та 82 пацієнта прийнято урнгентно. Завдяки профсоюзу закладу лікарі пройшли підвищення кваліфікації та всі працівники застраховані від ВІЛ інфекції. Також у доповіді заначено, що створено 5 робочих місць по проекту "Медичні інформаційні системи".

Бахмутський міський голова Олексій Рева обговорив з присутніми перспективи закладу після його реформування, та, зокрема, зазначив, що після переходу закладу на роботу з Національною службою здоров’я України,  питання пільгового протезування вдасться повністю вирішити.

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклінікиБахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклінікиБахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклінікиБахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклінікиБахмутський міський голова Олексій Рева провів робочу зустріч з колективом стоматологічної поліклініки

Останні статті на сайті