Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

«Доторкнутись серцем до подвигу»

Переглядів: 1205
17.12.2018 - 10:52

Події понад 30-річної давності ніколи не зітруться з пам’яті ні сучасних, ні наступних поколінь. Чорнобильська катастрофа є болем і проблемою всієї громадськості. День 14 грудня 1986 року – це не тільки день закриття саркофага на Чорнобильській АЕС, але і «подолання найбільшої техногенної катастрофи».

І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а і 14 грудня вже стало доброю традицією вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи людство від атомного лиха, а також висловлювати щирі слова подяки всім ліквідаторам за мужність і героїзм.

14 грудня 2018 року у читальній залі Бахмутської центральної міської бібліотеки відбулась традиційна зустріч, присвячена Дню вшанування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС з представниками ліквідаторами Чорнобильської катастрофи, що проживають у місті Бахмут за  участі представників Бахмутської міської ради, громадських організацій, студентства та містян.

Зустріч із ліквідаторами проходила в теплій і невимушеній атмосфері. Начальник відділу внутрішньої політики Світлана Кудрявих звернулась до присутніх з промовою та побажала ліквідаторам аварії міцного здоров’я, довгих років життя та щастя. Від імені міського голови Олексій Реви була надана допомога на розвиток громадського руху ветеранів-ліквідаторів аварії.

Від громадських організацій міста до присутніх звернулися Борис Іщенко голова Бахмутської міської ветеранської організації інвалідів "Спілка Чорнобиль України" та Олена Гончарова голова громадської організації  «Всеукраїнське об’єднання інвалідів та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС «Відлуння Чорнобиля».

Ця зустріч нікого не залишила байдужим, саме так формуються в людях патріотичні почуття, виховуються громадяни - патріоти, які володіють глибоким розумінням громадянського обов'язку, готові у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини.

«Доторкнутись серцем до подвигу»«Доторкнутись серцем до подвигу»«Доторкнутись серцем до подвигу»«Доторкнутись серцем до подвигу»

Останні статті на сайті