Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Презедент України

Презентація книги про сильних духом людей

Переглядів: 1900
19.12.2018 - 13:45

15 грудня 2018 року в центральній міській бібліотеці Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшла презентація нової книги нарисів Биковської Раїси Герасимівни «Жизнь замечательных людей».

Ця талановита, життєлюбна жінка є членом Донецької обласної організації товариства глухих. Вона зібрала матеріали, які раніше публікувались на сторінках газети «Наше життя» (УТОГ), в київських виданнях «Свет безмолвных звезд», «Почесні члени УТОГ» та інших. Вона їздила Донецькою областю, зустрічалась з металургами, шахтарями, поетами, вчителями, спортсменами і просто талановитими людьми. В книзі описано десятки біографій людей с непростою долею, які вражають силою волі та духу. Серед них і наші земляки: Бондаренко Г.О., Щербань Д.О., Жеребцов Г.Х.

Люди, про яких писала Биковська Р.Г., оптимісти, життєлюби, вірять в себе й досягають поставлених цілей, незважаючи на недуг. Ведуча побажала авторці книги і всім присутнім життєвого і творчого довголіття, а також не втрачати віри в свої сили. А потім лунала пісня «Українка», яку всі присутні підтримали гучними оплесками.

Ще довго люди, які не вміють говорити, виказували жестами свою подяку автору книги та бібліотекарям за організацію цієї чудової зустрічі.

Презентація книги про сильних духом людейПрезентація книги про сильних духом людейПрезентація книги про сильних духом людейПрезентація книги про сильних духом людей

Останні статті на сайті