Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 51 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

День профілактики та популяризація здорового способу життя

Переглядів: 1188
06.02.2019 - 14:55

З метою ефективного співробітництва установ та організацій, які проводять профілактичну  роботу  зі  учнями на базі  навчальних закладів     м. Бахмут,  31.01.2019 року  службою у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради спільно з зацікавленими організаціями та установами у Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 10 проведено День профілактики та популяризації здорового способу життя.

Мета заходу – пропаганда здорового способу життя, формування відповідальної поведінки та профілактика негативних явищ серед учнів.

В рамках зазначеного заходу учням 7-9 класів спеціалістом служби у справах дітей роз’яснюється Конвенція ООН про права дитини, фахівцем із соціальної роботи Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проводиться бесіда щодо попередження насильства в сім’ї,  майором вн. служби проводиться профілактична бесіда «ТИ І ЗАКОН. Види відповідальності неповнолітніх за вчинення правопорушення», лікарем КНП «ЦПМД м. Бахмута» -  щодо профілактики захворювань шлунково – кишкового тракту.

З хлопчиками 8 та 9 класів проводиться бесіда лікарем – венерологом КЛПУ «Міський шкірно – венерологічний диспансер м. Бахмут» на тему «Профілактика шкірно – венерологічних захворювань, які передаються статевим шляхом» і з дівчатами старших класів лікарем акушером – гінекологом кабінету планування сім’ї КЗОЗ «Бахмутська централь районна лікарня» - бесіда на тему «Гігієна та профілактика гінекологічних захворювань у дівчат».

День профілактики та популяризація здорового способу життяДень профілактики та популяризація здорового способу життяДень профілактики та популяризація здорового способу життяДень профілактики та популяризація здорового способу життяДень профілактики та популяризація здорового способу життя

Останні статті на сайті