Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Вперше в місті! Тифлофільм для людей з вадами зору

Переглядів: 1387
15.02.2019 - 10:41

14 лютого до Дня Святого Валентина в бібліотеці-філіалу №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи вперше в місті відбувся перегляд тифлофільму «Дівчата».

Тифлофільми – це фільми з коментарями, які описують, допомагають зрозуміти та відчути те, що відбувається на екрані, навіть пейзаж, інтер’єр приміщень, міміку та жести героїв. Присутні були вражені, вони наче прозріли, бо почули, як поводять себе герої, як вони одягнені. Перегляд фільму підняв настрій глядачам та допоміг їм відчути себе рівноправними з тими, хто бачить. Бібліотекар Авдєєва Ельвіра Юріївна запропонувала своїм читачам створити кіноклуб з колективним переглядом тифлофільмів та їх обговоренням. Для людей з вадами зору цей клуб може стати ще однією можливістю поспілкуватися, а це в їхньому житті найголовніше.

14 лютого до Дня Святого Валентина в бібліотеці-філіалу №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи вперше в місті відбувся перегляд тифлофільму «Дівчата». 14 лютого до Дня Святого Валентина в бібліотеці-філіалу №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи вперше в місті відбувся перегляд тифлофільму «Дівчата». 14 лютого до Дня Святого Валентина в бібліотеці-філіалу №1 для людей з вадами зору Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи вперше в місті відбувся перегляд тифлофільму «Дівчата».