Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

Презедент України

“Моді Юн” the best!

Переглядів: 1552
28.02.2019 - 09:36

Плідними та насиченими видалися минулі вихідні для зразкового художнього колективу театру моди “Моді Юн” Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва.  Керівник гуртка Ганна Середа та її вихованці були запрошені на конкурс “Міс Костянтинівка Тінейджер – 2019” у якості почесних гостей, де наші юні моделі  продемонстрували свою нову колекцію “Срібло”.

У лютому в Дніпрі відбувався XI Всеукраїнський конкурс - фестиваль моди “Планета Ніка 2019”, у якому взяли участь наші вихованці, а також   колективи з Дніпра, Харкова, Кропивницького, Хмельницького, Мелітополя, Запоріжжя, Новомосковська, Нікополя, Херсона. У межах конкурсу колектив театру моди “Моді Юн” Бахмутського МЦДЮ  показав дві колекції в номінації “Театри мод”: “Мері Попінс і улюблена клітинка” та “Джинсова забаганка”.

Наші моделі та колекції підкорили не тільки глядачів, але й вибагливе журі та букерів дитячої моди. Колектив отримав  I премію і сертифікат  для участі в конкурсі в Парижі. Також вихованець гуртка “Гармонія кольору” Микита Єщенко (керівник Альона Поплавська)  отримав I премію в номінації “Юний дизайнер”. Професійним журі та дизайнером Аліною Смірновою був відмічений неординарний підхід  Микити до створення костюма та використання  яскравих кольорів.

Ми пишаємося нашими вихованцями та бажаємо їм подальших успіхів!

Колектив театру моди “Моді Юн” отримав на фестивалі моди “Планета Ніка 2019” I премію і сертифікат  для участі в конкурсі в Парижі. Колектив театру моди “Моді Юн” отримав на фестивалі моди “Планета Ніка 2019” I премію і сертифікат  для участі в конкурсі в Парижі. Колектив театру моди “Моді Юн” отримав на фестивалі моди “Планета Ніка 2019” I премію і сертифікат  для участі в конкурсі в Парижі. Колектив театру моди “Моді Юн” отримав на фестивалі моди “Планета Ніка 2019” I премію і сертифікат  для участі в конкурсі в Парижі.