Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області відвідали ярмарку вакансій Бахмутського міського центру зайнятості

Переглядів: 1832
18.04.2019 - 10:46

17 квітня 2019 року представники Бахмутського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом із суб’єктами пробації відвідали ярмарку вакансій та послуг служби зайнятості, яку за традицією щорічно проводить Бахмутський міський центр зайнятості.

У заході прийняли участь роботодавці міста Бахмут та Бахмутського району, які мають вільні робочі місця і потребують їх комплектування.  Ярмарок вакансій відвідують різні категорії населення, різного віку, як ті, хто вже має роботу та бажає її змінити, так і ті, хто не має роботи взагалі.

Ярмарок вакансій дає можливість дізнатися більше про діючі соціальні норми чинного законодавства про зайнятість, отримати інформацію про послуги та можливості Державної служби зайнятості, про вільні робочі місця та професії, які користуються попитом на регіональному ринку праці, а також допомагає молодим людям обрати майбутню професію, враховуючи потреби сучасного ринку праці. В свою чергу, роботодавці - учасники заходу отримують більш широкі можливості для вирішення своїх кадрових питань та оцінити основні тенденції загального ринку праці.     

Сподіваємось, що ярмарок допоможе нашим суб’єктам пробації  у вирішенні актуальної на сьогоднішній день проблеми безробіття.

Тетяна Курскова,
Бахмутський міськрайонний відділ
філії Державної установи «Центр пробації»
в Донецькій області 

Представники Бахмутського міськрайонного відділу  філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області  відвідали ярмарку вакансій Бахмутського міського центру зайнятості

Останні статті на сайті