Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Чемпіонат Бахмута з легкої атлетики серед загальноосвітніх шкіл

Переглядів: 1193
13.05.2019 - 14:23

8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги.

На стадіоні «Металург» змагалися понад 150 представників 12 загальноосвітніх шкіл міста. В програму змагань ввійшли:  естафета 4х100м., біг –100м., 200м., 400м., стрибків в довжину і в висоту, штовхання ядра. Цього року найсильнішими  стали команди таких шкіл:

Серед ЗОШ І-ІІ ст.:

І місце - ЗОШ № 9;

ІІ місце - ЗОШ № 1;

ІІІ місце – ЗОШ № 3;

Серед ЗОШ І-ІІІ ст..:

І місце - ЗОШ № 12;

ІІ місце - ЗОШ № 10;

ІІІ місце – ЗОШ № 5;

Переможці та призери нагороджені грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту. Вітаємо всіх хлопців та дівчат, які показали кращу фізичну підготовку і бажаємо подальшого спортивного вдосконалення! Дякуємо учителям підготувавшим  кращі команди.

8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги. 8 травня підведені підсумки чемпіонату міста з легкої атлетики який проводився в рамках міської спартакіади, серед школярів 8-11 класів міста Бахмута до дня Перемоги.

Останні статті на сайті