Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Урядовий портал

Ким бути? Шукаємо відповідь разом з центром зайнятості!

Переглядів: 1745
03.06.2019 - 16:04

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 3 червня  фахівці Бахмутського міського  центру зайнятості запросили дошкільнят дитячого садку «Ромашка» на  професіографічний пікнік «Ким бути?» 

Пікнік  проходив в формі квесту та включав  в себе декілька локацій: «Кінозал Пізнайко», «Чомучка», «Майстерня веселого олівця» та «Веселі старти». Кожна з локацій допомагала  дітлахам пізнавати світ професій  за допомогою профорієнтаційних мультфільмів, змагальних та інтерактивних ігор та квестів.

На початку заходу в «Кінозалі Пізнайка» малеча переглянула веселий мультфільм та кожен учасник пікніку отримав бейдж з професією, яка йому сподобалася.  Потім усі  бажаючі мали можливість попрацювати в «Майстерні веселого олівця» - намалювати вподобану професію та розказати про неї. Переможці цього конкурсу  отримали чарівні пензлики від Веселого олівця. 

Під час  «Веселих стартів»  діти не тільки  грали, змагалися,  а і розширили знання про різноманітний світ професій, їх назви і види діяльності.

В локації «Чомучка» дітлахи  спробували себе у різних професіях, розгадували загадки,  взяли участь в інтерактивних іграх.  « Угадай професію», « Допоможи професіоналу обрати інструмент», «Професія на літеру….» - ці квести  допомогли дітям  ознайомитися з знаряддями праці людей тих чи інших професій.

Заступник начальника відділу профорієнтації Галина Сіддікі  підсумувала: «Коли ми планували цей захід, то виходили з того, що інтерактивна  форма, на противагу звичайному уроку, долучає дітей до процесу, що сприяє самостійності в професійному самовизначенні».

Дошкільнята  отримали багато позитивних емоцій, але головне, що діти не просто весело провели свій час, вони «поринули» у світ професій та дізналися багато нового для себе.

Останні статті на сайті