Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Експлуатації дитячій праці – ні, та як знайти професію по душі.

Переглядів: 1425
13.06.2019 - 13:17

Спеціалістами з профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості 12 червня  були проведені заходи для дітлахів, які відвідують пришкільний табір в ЗОШ № 10 м. Бахмут.

Спочатку діти дізнались про види експлуатації дитячої праці та через ігри відпрацювали методи уникнення даної ситуації.

Далі спеціалістами з профорієнтації була висвітлена інформація про актуальні вакансії міста та району, продемонстровані професіографічні путівники та надана інформація про барометр професій. В ході вправ та ігор діти дізнались про світ професій. Кожен із учасників квестів розповів ким він себе бачить в майбутньому.

Старшокласники на тренінгу за допомогою експрес-тестів  дізнавались про свої психологічні схильності до тієї чи іншої професії. Також вони були ознайомлені з можливостями цифрових сервісів державної служби зайнятості, мобільним додатком «Центр профорієнтації», онлайн – ресурсом «Прометеус», консультаційною мережою «Моя професія».

Найбільш цікавим виявився для школярів «Атлас майбутніх професій з доповненою реальністю». Учні мали можливість побачити в реальності майбутні професії та прослухати інформацію про них.

Експлуатації дитячій праці – ні, та як знайти професію по душі.Експлуатації дитячій праці – ні, та як знайти професію по душі.