Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Верховна рада України

Відбулось засідання ради з питань молодіжної політики

Переглядів: 855
06.08.2018 - 09:33

2 серпня 2018 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбулось засідання ради з питань молодіжної політики.

На засіданні було розглянуто наступні питання:

  • Про  проблеми та перспективи організації активного дозвілля студентської та учнівської молоді на території м.Бахмута.
  • Про роботу Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спрямовану на підтримку молоді, яка опинилась у складних життєвих обставинах.
  • Про роботу молодіжної громадської організації «Союз медиків ім. Флоренс Нейтингейл» (Бахмутський  медичний коледж).

З зазначених питань доповідали начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмустької міської ради Ковальова Г.О., директор Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Хворастухіна Л.В. т керівник молодіжної громадської організації «Союз медиків ім. Флоренс Нейтингейл» Согоян В.Н. 

За підсумками обговорення питань членами ради було вирішено: провести збори зі Студентської радою міста для визначення перспективних напрямів діяльності в організації змістовного дозвілля молоді та своєчасно інформувати молодь про заплановані заходи у Молодіжному центрі «Перспектива». З метою відновлення соціальних функцій, морального, психічного та фізичного стану особистості залучати молодь, з числа  осіб які опинилась в складних життєвих обставинах, до участі в тренінгах молодіжного клубу «Молодь для молоді». А, також було зазначено про необхідність залучати молодь міста до участі в молодіжних акціях, спрямованих на пропаганду та утвердження здорового способу життя. 

Останні статті на сайті