Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 92 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Початок профілактичної роботи Бахмутським міським ЦСССДМ у ДЗЗОВ «Вогник»

Переглядів: 1425
12.07.2019 - 10:14

Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочав профілактичну роботу с дітьми, які відпочивають у дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку  «Вогник».

Заходи проводитимуться в формі тренінгів та відеолекторіїв. Дану роботу планується здійснювати до кінця літнього оздоровчого періоду. Заходами буде охоплено 240 дітей різних категорій сімей.

Спеціаліст центру провів перше заняття на тему «Протидія булінгу в дитячому середовищі», метою якого було ознайомити дітей з формами та структурою булінгу, викликати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнала насильства. Діти 1 загону разом із фахівцем соціальної роботи згадали про види булінгу, що треба робити та які вжити заходи, якщо це трапилось. Крім того, діти із задоволенням пограли у ігри, основною метою яких було розвивати вміння передавати і розуміти інформацію за допомогою невербальних засобів, а також донести до дітей, що між людьми є багато спільного, того, що всіх нас об’єднує. Наприкінці заняття діти намалювали чудову збірку правил, яких треба дотримуватись щоб протидіяти булінгу.

Завдяки активної участі та позитивному ставленню дітей, заняття пройшло дуже весело та динамічно. Усі чекають на наступну зустріч.

Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочав профілактичну роботу с дітьми, які відпочивають у дитячому заміському закладі оздоровлення та відпочинку  «Вогник».