Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Любим…помним…скорбим…

Переглядів: 1277
03.09.2019 - 09:54

1 вересня 2019 року раптово, на 41 році життя, пішов з життя інструктор стадіону «Металург», тренер - викладач Донецького вищого училища олімпійського резерву ім. С. Бубки і комплексної «Дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Бахмутського міської ради», майстер спорту України міжнародного класу, рекордсмен України, тренер вищої категорії, кандидат юридичних наук.

Усе його життя - нескінченна відданість обраній справі і служіння людям. Він завжди був чуйним і небайдужим до чужих проблем. Завжди простягав руку допомоги, підтримував не тільки словом, а й ділом. Повсякденне спілкування з Олександром Івановичем приносило не тільки позитив, радість і заряд енергії, а й допомагало кожному збагатити себе цінним досвідом, яким він щедро ділився з оточуючими. 

Він відрізнявся винятковою працьовитістю, був справжнім професіоналом своєї справи, любив спорт, став захопленим фанатом пауерліфтингу, якого знали за межами України. За свою плідну тренерську діяльність він виховав велику плеяду майстрів спорту України, Міжнародного класу, призерів і переможців багатьох престижних змагань.  Завжди спокійний, доброзичливий, чуйний і уважний - він користувався повагою і любов'ю як серед колег по роботі, так і серед учнів і послідовників. Виховав велику родину любителів пауерліфтингу. Управління з питань фізичної культури і спорту Бахмутської міської ради, колектив стадіону «Металург» та КДЮСШ № 1 Бахмутської міської ради висловлюють щире співчуття родині та близьким у зв'язку з важкою втратою .

Світла пам'ять про Олександра Івановича назавжди залишиться в наших серцях.

Любим…помним…скорбим…Любим…помним…скорбим…Любим…помним…скорбим…