Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 80 гостей.

Презедент України

У Бахмуті пройшов чемпіонат Донецької області на призи Ірини Ліщинської!

Переглядів: 2499
04.09.2019 - 13:34

З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! 

Відкривали змагання: президент “Федерації легкої атлетики Донецької області” Лис Віктор Мілентійович, віце-президент, куратор легкої атлетики у Донецькій області Тетяна Серорез, відповідальний секретар Відділення НОК України у Донецькій області Дмитро Подопригора, учасниця та фіналістка  Олімпійських Ігор 2012 та 2016 років, чемпіонка Європи, призерка Чемпіонатів світу з метання диску Наталя Семенова, головний суддя змагань, суддя Національної категорії Ігор Скирда.

На урочистому відкритті Віктор Мілентійович привітав спортсменів, побажав гарного настрою та високих результатів, нагадав про олімпійське сузір’я Донеччини та результати легкоатлетів нашого краю у поточному сезоні. Від імені “Федерації легкої атлетики Донецької області” виразив подяку та привітав Серорез Тетяну з набуття почесного звання “Заслужений працівник фізичної культури та спорту”. Дмитро Подопригора нагадав спортсменам про олімпійські цінності, побажав щоб кожного дня вони становились сильніші та боронили честь та гідність Донеччини. Наталя Семенова побажала спортсменам показати свої найкращі результати, йти до кінця та боротися за кожний сантиметр у своєму виді. 

Ці змагання зібрали близько трьохсот спортсменів з усіх куточків Донецької та Луганської областей. Розігрівом для малечі став «Олімпійський урок»  за програмою «Дитяча легка атлетика IAAF», у якому взяли участь 8 команд, а перемогла команда міста Вугледар. Учасники були нагороджені грамотами та призами від спонсорів змагань та Відділення НОК України у Донецькій області! Слідом за дитячими змаганнями розпочався чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат 2002-2003 та 2004-2005 років народження. У змаганнях взяли участь атлети з 15 команд Донецької області. Результати виступів на сайті федерації легкої атлетики Донецької області

За результатами цих змагань та чемпіонату області пам’яті Н. Откаленко відбудеться відбір до збірної області на юнацькі чемпіонати України що пройдуть в кінці вересня!

З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської! З 31 серпня по 1 вересня на стадіоні “Металург” м. Бахмут пройшов відкритий чемпіонат Донецької області серед юнаків та дівчат на призи ЗМСУ, срібної призерки Олімпійських ігор та чемпіонату світу 2007 року Ірини Ліщинської!

Останні статті на сайті