Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 57 гостей.

Урядовий портал

Насилля в сім'ї - одна із найболючіших соціальних проблем сьогодення

Переглядів: 2043
24.10.2019 - 11:34

За статистичними даними останнім часом збільшилась кількість випадків вчинення домашнього насильства в сім’ях, які проживають на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.  Директор Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Решевська В.О. запропонувала заступнику начальника служби превенції Бахмутського відділу поліції  Косміні Р.М. посприяти в організації зустрічі спеціалістів Центру та Служби у справах дітей з дільничними офіцерами поліції сектору превенції.

23.10.2019 року на базі Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій області за участю провідного юрисконсульта БМЦСССДМ, спеціаліста ССД УМПСД, заступника начальника сектору превенції капітана поліції  та дільничних офіцерів поліції сектора превенції відбулась нарада, головна метою якої, -  покращення взаємодії суб'єктів соціальної роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.

В ході активного діалогу обговорювались зміни в законодавстві України, проблемні питання механізму взаємодії суб’єктів, а також шляхи  організації доступної системи послуг для постраждалих осіб та дітей від фактів насильства.

Результатом зустрічі стала низка напрацьованих пропозицій та алгоритмів співпраці щодо недопущення випадків домашнього насильства в сім'ях та надання допомоги особам, які постраждали від зазначених проявів.

23.10.2019 року на базі Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій відбулась нарада, головна метою якої, -  покращення взаємодії суб'єктів соціальної роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.23.10.2019 року на базі Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій відбулась нарада, головна метою якої, -  покращення взаємодії суб'єктів соціальної роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.23.10.2019 року на базі Бахмутського ВП ГУНП в Донецькій відбулась нарада, головна метою якої, -  покращення взаємодії суб'єктів соціальної роботи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статі.