Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Бахмутської міської ОТГ

Переглядів: 1550
03.12.2019 - 09:13

03 грудня 2019 року в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період  до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії.

Експертами Проекту USAID «Економічна підтримка  Східної України» було презентовано 4 стратегічні напрями розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади:

  • Громада успішного бізнесу та сільського розвитку;
  • Безпечний, комфортний, енергозберігаючий життєвий простір громади;
  • Гендерно-орієнтована громада ефективного врядування та талановитої молоді;
  • Гостинна старовинна столиця Донбасу – Центр розвитку туризму та дозвілля. 

Керівниками управлінь за стратегічними напрямками було презентовано проектні ідеї, які увійдуть до Плану реалізації Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки.

З боку членів робочої групи було запропоновано ідеї, які вирішено розглянути на наступному засіданні робочої групи.

03 грудня 2019 року в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період  до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії. 03 грудня 2019 року в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період  до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії. 03 грудня 2019 року в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період  до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії. 03 грудня 2019 року в рамках розроблення Стратегії розвитку Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на період  до 2027 року у малій залі адмінбудівлі Бахмутської міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Стратегії.