Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна рада

Управління освіти підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установ

Переглядів: 1985
27.12.2019 - 09:54

На підсумкову нараду керівників закладів освіти були запрошені директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти, які розташовані в старостинських округах, приєднаних до Бахмутської міської ради в результаті  створення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

На початку заходу начальник Управління освіти Марина Рубцова представила керівників закладів освіти, побажала всім плідної злагодженої роботи в освітянській родині вже Бахмутської міської ОТГ. Радо привітали колег голова Профспілки Алла Руднєва та очільник Асоціації директорів Ольга Турличкіна. Марина Анатоліївна також представила новодолученим директорам спеціалістів Управління освіти та керівників структурних підрозділів.

Нарада проходила відповідно до затвердженого плану. Були заслухані основні питання порядку денного. Головні спеціалісти Аліна Соловар та Анна Артюхіна проаналізували діяльність закладів освіти в частині забезпечення прозорості та інформаційної відкритості (на виконання ст.30 ЗУ «Про освіту»), формування цифрової компетентності управлінських кадрів, наголосили на важливості впровадження в освітній та управлінський процеси ІТ-технологій.

 Головний спеціаліст В‘ячеслав Помінов доповів про основні заходи цивільного захисту в закладах освіти, підпорядкованих Управлінню освіти, на 2020 рік.

Присутнім були доведені результати моніторингу функціонування груп подовженого дня в закладах загальної середньої освіти. Завідувач ЦППСР Вікторія Головко проаналізувала стан організації роботи щодо профілактики булінгу та суїцидільної поведінки в закладах освіти, яке є дуже актуальним на даний час і потребує ретельної роботи.

Були також обговорені питання організованого завершення  І семестру 2019-2020н.р., попередження надзвичайних ситуацій під час зимових канікул, організації виховних заходів, у тому числі святкових розваг. Крім того, наголошено на актуальних питаннях (організаційно-правових, майнових, фінансових, кадрових), які вирішуються щодня в зв’зку з прийняттям в управління закладів освіти Бахмутської міської ОТГ.

Наприкінці Марина Анатоліївна привітала учасників наради з Новорічними та Різдвяними святами.

Управління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установУправління освіти  підвело підсумки роботи за 2019 рік на нараді керівників освітніх установ

Останні статті на сайті