Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Свято для дітей з інвалідністю

Переглядів: 1724
10.01.2020 - 08:18

 Вже традиційно до Новорічних та Різдвяних свят Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з БМЦКтаД ім. було організовано свято для дітей з інвалідністю.

Так, і цей рік не став винятком. На свято було запрошено і дітлахів з сіл та селищ Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

9 січня 2020 року в БМЦКтаД ім. Є.Мартинова панувала тепла та святкова атмосфера. Для дітлахів артисти підготували яскраву, циркову театралізовану виставу.  Діти отримали позитивні емоції та зарядились гарним настроєм.

Солодкі подарунки діти отримали від міського голови Реви О.О. Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

Бажаємо усім дітям та їх батькам, щоб гарний та святковий настрій супроводжували їх на протязі всього року.

9 січня 2020 року в БМЦКтаД ім. Є.Мартинова до Новорічних та Різдвяних свят Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з БМЦКтаД ім. було організовано свято для дітей з інвалідністю. 9 січня 2020 року в БМЦКтаД ім. Є.Мартинова до Новорічних та Різдвяних свят Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з БМЦКтаД ім. було організовано свято для дітей з інвалідністю. 9 січня 2020 року в БМЦКтаД ім. Є.Мартинова до Новорічних та Різдвяних свят Бахмутським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді сумісно з БМЦКтаД ім. було організовано свято для дітей з інвалідністю.