Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Чемпіонат України з самбо

Переглядів: 1087
29.01.2020 - 11:49

22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо (спортивне та бойове).

Ці змагання мали відбірковий характер: на молодіжному чемпіонаті «розіграли» путівки на Чемпіонат Європи та світу. Місто Бахмут на цих змаганнях представляли 4 спортсмени КДЮСШ №1. Вихованка Олега Реви Моренко Єлизавета посіла 1 місце серед дівчат старшого віку та 3-є місце серед юніорок, а Піддубна Крістіна, яку тренує Костянтин Стативкин  здобула бронзову медаль серед дівчат старшого віку. В загальнокомандному заліку Донецька область посіла 4 місце серед юнаків та дівчат старшого віку, та 5 місце серед юніорів та юніорок. Вітаємо наших самбістів та бажаємо їм нових перемог вже на міжнародній арені.

22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо 22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо 22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо 22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо 22-25 січня в м. Суми відбувся чемпіонат України серед юніорів, юніорок, юнаків та дівчат старшого віку з боротьби самбо

Останні статті на сайті