Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 95 гостей.

Донецька обласна рада

До уваги малих та середніх підприємств - виробників всіх видів круп та борошна, кондитерських виробів, здорових снеків, випічки, ягід та фруктів, безалкогольних напоїв!

Переглядів: 1241
05.02.2020 - 15:32

Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (ЄБРР), в рамках ініціативи ЄС EU4Business, за інформаційної підтримки Офісу з просування експорту України та Центру підтримки експорту КТПП, запрошує українські малі та середні підприємства агропродовольчого сектору до участі у колективному стенді України на виставці ALIMENTARIA 2020, яка відбудеться 20-23 квітня 2020 року у м.Барселона, Іспанія.

Метою участі у виставці є відкриття торговельних можливостей на ринку ЄС для українських МСП агропродовольчого сектору, готових розпочати або розширити експорт на ринок Іспанії та інших країн, які будуть представлені серед гостей виставки.

Шляхом конкурсного відбору та згідно критеріїв будуть обрані шість українських компаній, які отримають робочу площу для представлення продукції та зону для проведення бізнес-зустрічей на Українському колективному стенді (загальна площа – 54м2); розробку дизайну стенду, забудовану площу для компанії, меблі для проведення бізнес-зустрічей; тренінг та консультаційну підтримку з підготовки до участі у виставці, проведення переговорів.

Вищезазначені послуги, включаючи витрати на оренду та забудову стенду, фінансуються ЄС в рамках ініціативи ЄС EU4Business та реалізуються ЄБРР. Учасники самостійно покривають реєстраційний внесок від компанії – 696 євро та логістичні витрати (переліт, проживання), доставку зразків.

Зареєструватись та дізнатись більше про участь у виставці можна за посиланням: https://preview.mailerlite.com/z1q5z4. Реєстрація триває до 11 лютого 2020 року включно.