Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 111 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

4-й етап Чемпіонату України серед команд вищої ліги

Переглядів: 1806
06.02.2020 - 09:59

01-03.02.2020 у спортивному комплексі м. Тлумач (Івано-Франківськ) відбулися поєдинки 4-го етапу Чемпіонату України серед команд вищої ліги, які подарували уболівальникам ВК «Бахмут» радісні новини.

4 тур мав у своїй програмі одразу кілька резонансних протистоянь за участю поточних лідерів чемпіонату, тому як і варто було очікувати, у них панувала захоплива боротьба, а результати солідно вплинули на розподіл позицій у верхній частині турнірній таблиці. ВК «Бахмут-ШВСМ» зійшовся у справжньому «бойовику» із СК «Прибилів», який займає перше місце в турнірній таблиці і ще не мав поразок. Обидві команди переконливо довили, що не лише закономірно перебувають у групі лідерів, але й справедливо вважаються одними з головних претендентів на золоті медалі. Поєдинок перетворився на справжні «гойдалки», де суперники почергово видавали вдалі відрізки та, відповідно, записували до свого активу виграні партії. Тож і без тай-брейку не обійшлося. Однак у ньому в грі прибилівців щось розлагодилося. «Бахмут-ШВСМ» скористався своїм шансом на повну, таки завдавши принциповому опоненту першої поразки в чемпіонаті – 3:2 (22:25, 25:21, 25:21, 25:27, 15:10).

За набраними очками СК «Прибилів» ще зберігає за собою першу сходинку в таблиці, проте у графі поразок у його команди тепер фігурує така ж одиничка, як і у ВК «Бахмут-ШВСМ», який в іншому поєдинку туру розгромив «Спартак» (Свалява) - 3:0. ВК «Бахмут-ШВСМ», на думку фахівців, останнім часом помітно додав і нині цілком реально претендує на потрапляння до «Фіналу чотирьох» Кубка України. Підопічні Олександра Мирного та Миколи Пасажіна у попередніх п’яти матчах зазнали поразки лише від «Політехніка-Одеса» і на даний момент посідають третє місце у турнірній таблиці.

Вітаємо Бахмутскі волейболістів та бажаємо тільки перемог!

01-03.02.2020 у спортивному комплексі м. Тлумач (Івано-Франківськ) відбулися поєдинки 4-го етапу Чемпіонату України серед команд вищої ліги, які подарували уболівальникам ВК «Бахмут» радісні новини.

Останні статті на сайті