Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Верховна рада України

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів прийом громадян

Переглядів: 1600
10.02.2020 - 15:38

10 лютого 2020 року під час прийому громадян до Олексія Реви звернулися мешканці з проханням роз'яснення питання щодо пільгового перевезення на автобусних маршрутах приміського сполучення мешканців Бахмутської об'єднаної територіальної громади.

"Для жителів старостинських округів організовано щотижневі виїзди Мобільного соціального офісу та мобільної амбулаторії у віддалені райони громади, здійснюється постійний прийом лікарів у амбулаторіях та за графіком – у фельдшерських пунктах старостинських округів. Всі ці заходи дозволяють забезпечити мешканців усіма затребуваними соціальними послугами в межах сільських населених пунктів без поїздок у Бахмут", - зазначив Олексій Рева.

При розробці Порядку компенсації пільгового перевезення громадян було враховувано досвід інших громад. Тому для вирішення особистих питань згідно з затвердженим Порядку компенсації витрат за перевезення пільговиків - жителів Бахмутської ОТГ - передбачено видачу 24-х талонів на пільговий проїзд на одну людину в квартал. Фактично це - 8 поїздок на місяць, або 1 поїздка в тиждень.

Але для підвищення соціального захисту населення Бахмутської ОТГ Олексій Рева надав доручення Управлінню праці та соціального захисту населення вивчити попит на поїздки та розглянути можливість збільшення кількості талонів на одну особу в межах виділених бюджетних асигнувань.

Бахмутський міський голова Олексій Рева провів прийом громадянБахмутський міський голова Олексій Рева провів прийом громадян

Останні статті на сайті