Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи

Переглядів: 1781
21.05.2020 - 15:39

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи.

Завідувач ММК Тетяна Донченко надала методичні рекомендації щодо складання освітніх програм на 2020-2021 н. р. Спеціалісти Олена Доля, Людмила Анісімова довели до відома  заступників дорожню карту завершення 2019-2020 н.р., проаналізували накази закладів освіти, націлили на дистанційний формат проведення свята Останнього дзвоника та педрад для випускників 9 класів. Методист Інна Міщенко проаналізувала забезпеченість підручниками на наступний рік, надала рекомендації щодо їх комплектування. Ірина Нікітіна, методист ММК, повідомила про продовження дистанційного формату курсової  перепідготовки педагогів у травні та червні і звернула увагу на головне – замовлення  курсів на 2020 рік відповідно до оновленого дайджесту.  Методист Віта Шепотько націлила заступників на активність у заходах до Дня вишиванки, до Дня захисту дітей в онлайн-форматі, висвітлила актуальні напрямки діяльності з виховної роботи.

Нарада пройшла конструктивно та плідно.

Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи. Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи. Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи. Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи. Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи. Відповідно до плану роботи міського методичного кабінету Управління освіти в дистанційному форматі відбулася нарада заступників директорів шкіл з навчально-виховної та виховної роботи.

Останні статті на сайті