Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 83 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Бізнес-виставка «Схід-Експо 2020»

Переглядів: 600
04.08.2020 - 09:10

16-17 вересня 2020 року у місті Київ (конгрес-центр «Український дім», вул. Хрещатик, 2) відбудеться бізнес-виставка «Схід-Експо 2020», до участі у якій запрошуються мкро-, малі та середні підприємства.

«Схід-Експо 2020» реалізується Програмою ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу, Посольства США в Україні, урядів Данії, Японії та у партнерстві з Донецькою, Луганською та Запорізькою обласними державними адміністраціями, Донецькою Торгово-Промисловою Палатою та Торгово-Промисловою Палатою України.

Центральною подією «Схід-Експо 2020» стане виставка-презентація підприємств зі сходу та півдня України, приєднана з можливістю проведення ділових переговорів, пошуку партнерів та клієнтів з інших регіонів, країн ЄС та світу.

У межах «Схід-Експо 2020» відбудеться ярмарок, де всі учасники виставки зможуть реалізувати свою продукцію відвідувачам.

Участь у «Схід-Експо 2020» для підприємств є безкоштовною. Програма ООН із відновлення та розбудови миру бере на себе всі витрати щодо оренди виставкової зали, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, створення каталогу учасників та промо-компанії заходу. Інші витрати, в тому числі проїзд, проживання та харчування учасників не забезпечуються і не компенсуються.

Можливі формати участі у заході:

  1. Підприємство бере участь у заході, виставляє свою продукцію у виставковому модулі (2х2/2х3 метри), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь у В2В-перемовинах.
  2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки і приймає  участь у В2В-перемовинах.
  3. Підприємство лише бере участь у В2В-перемовинах.
  4. Підприємство лише надає інформацію для каталогу виставки.

Реєстрація підприємців на участь у «Схід-Експо 2020» проводиться до 20 серпня 2020 року за посиланням https://bit.ly/3fptVNI .

Для надання інформації до каталогу виставки треба заповнити анкету онлайн https://bit.ly/2Zl3Euj .