Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

В Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до Опитного

Переглядів: 1752
10.08.2020 - 15:05

З розширенням меж Бахмутської ОТГ та впровадженням проєкту запуску тролейбусів на автономному ходу до селища Опитне, Бахмутська міська рада поетапно проводить узгодження з дорожніми службами щодо дотримання вимог безпеки та правил руху для запуску тролейбусного маршруту №8.

Одним з таких заходів є встановлення нових зупиночних пунктів саме на шляху руху тролейбусу цього маршруту.

Це питання було обговорено під час робочої наради Бахмутського міського голови Олексія Реви. Присутні розглянули запропоновані макети зупиночних пунктів, узгодили місце їх розташування, а також обговорили терміни їх виготовлення та встановлення.

Зокрема, під час зустрічі були проаналізовані заходи щодо комплексного ремонту усіх тролейбусних зупиночних пунктів у м.Бахмуті.

В Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до ОпитногоВ Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до ОпитногоВ Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до ОпитногоВ Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до ОпитногоВ Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до ОпитногоВ Бахмуті ведуться роботи по запуску тролейбусного маршруту до Опитного

Останні статті на сайті