Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Донецька обласна рада

Відбулось засідання координаційної ради

Переглядів: 701
24.06.2019 - 15:50

21 червня 2019 року в конференційній залі Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради пройшло засідання координаційної ради з питань сімейної політики, гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, на якому було розглянуто такі питання:

  • Про організацію та проведення на базі закладу професійно-технічного освіти та вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації, розташованих на території м. Бахмут сумісно з педагогічними працівниками заходів із запобігання торгівлі людьми.
  • Про проведення інформаційно-просвітницьких заходів, спрямованих на зростання правової культури молоді щодо сімейної політики та гендерної рівності.

Членами координаційної ради було вирішено сприяти зайнятості молоді у вільний від навчання час, а саме залучати до спортивних секцій, до організації та проведення молодіжних заходів, акцій, тощо, з метою мінімізації факторів, які підвищують ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми. Проводити постійну роботу із студентами вищих навчальних закладів І- IV рівнів акредитації та учнями закладу професійно-технічного освіти, розташованих на території м. Бахмут, з метою підвищення обізнаності молоді про основні засади протидії торгівлі людьми, гендерної рівності про надання державної політики у цій сфері та порядок надання соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми та гендерної рівності.

Останні статті на сайті