Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Презедент України

Виставка продовольчої продукції Ukrainian Food

Переглядів: 744
28.12.2020 - 08:51

24-25 березня 2021 року у Виставковому Центрі «Київ Експо Плаза» відбудеться виставка продовольчої продукції Ukrainian Food, організаторами якої є Асоціація «Ю-Фуд» та торгово-промислова палата України.

Мета виставки – презентація продовольчого потенціалу України на внутрішньому та міжнародному ринках, обговорення актуальних проблем, відпрацювання практичних рішень щодо розвитку вітчизняного ринку продовольчих товарів під час криз, організація ефективного майданчика для зустрічі між виробниками та вітчизняними та іноземними партнерами.

Захід допоможе вітчизняним компаніям заявити про себе та презентувати свій продукт; ознайомитися з широким асортиментом харчових продуктів; провести переговори з потенційними партнерами та укласти вигідні контракти; налагодити партнерство та корисні ділові зв’язки; розширити ринки збуту.

Для отримання детальної інформації щодо участі та вартості звертатися за телефоном +38(067)662-96-56 Голято Андрій – заступник директора Центру міжнародної ділової співпраці торгово промислової палати України.

У разі зацікавленості щодо участі у виставці просимо повідомити Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (terroz@ukr.net) до 12.01.2021 року.