Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Переглядів: 1596
30.12.2020 - 10:12

Рішенням Бахмутської міської ради від 23.12.2020 № 7/3-80 встановлено мінімальну вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Відповідно до ст.170 Податкового кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 № 1253 «Про затвердження Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб», враховуючи наказ Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України від 30.09.98 № 215 «Про затвердження Єдиного класифікатора житлових будинків залежно від якості житла та наявного інженерного обладнання», наказ Міністерства розвитку громад та територій України від 26.06.2020 № 151 «Про показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України», керуючись ст.ст. 26, 59, 73 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

1. Встановити мінімальну вартість місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, (додається).

Мінімальна вартість місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади

Місцезнаходження об’єкта нерухомого майна

Вид функціонального використання об’єкта нерухомого майна

Некомерційна діяльність, у т.ч. для проживання фізичних осіб

(грн. за 1 кв.метр)

Виробнича діяльність

(грн. за 1 кв.метр)

Інша комерційна діяльність

(грн. за 1 кв.метр)

І зона

22,68

45,36

68,04

ІІ зона

17,01

34,02

51,03

III зона

11,34

22,68

34,02

Зона I – територія у м.Бахмут: в межах вул. Маріупольська до вул. Широка, в межах вул. Широка до вул. Бахмутська, вздовж  вул. Бахмутська до території відведення залізниці, вздовж території відведення залізниці до вул. Привокзальна, в межах вул. Привокзальна до вул. О. Сибірцева, в межах вул. О. Сибірцева до вул. Ціолковського, вздовж вул. Ціолковського до вул. Миру, вздовж вул. Миру до вул. Привокзальна, вздовж вул. Привокзальна до вул. Трудова, вздовж вул. Трудова до території відведення залізниці, вздовж території відведення залізниці, до р. Бахмутка, вздовж р. Бахмутка до вул. Маріупольська.

Зона ІІ – територія у м.Бахмут: в межах вул. Черняховського до південної частини ставку «Північний», вздовж території відведення залізниці до пров. 1-й Пушкінський, вздовж пров.1-й Пушкінський до вул. Польова, вздовж вул. Польова до вул. Чайковського, вздовж вул. Чайковського до межі території міста Бахмута, по межі території міста до вул. Черняховського.

Зона III - територія Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади поза межами Зони I та Зони II.

Значення коефіцієнта місцезнаходження об’єкта нерухомого майна для конкретного об’єкта нерухомого майна визначається, виходячи із місця знаходження об’єкта нерухомого майна в межах Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, з урахуванням рішення Бахмутської міської ради від 24.06.2020 № 6/143-3024 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади».

2. Визначити, що мінімальна вартість місячної оренди 1 кв. метра загальної площі нерухомого  майна  фізичних  осіб  на  території  Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади розраховується згідно Методики визначення мінімальної суми орендного платежу за нерухоме майно фізичних осіб, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2010 №1253, із застосуванням додаткових коефіцієнтів: місцезнаходження та виду функціонального використання об’єкта нерухомого майна.

3. Встановити, що дане рішення набирає чинності 01.01.2021 року.

4. Управлінню муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному вебсайті  Бахмутської міської ради.

5. Вважати таким, що з дня набрання чинності цим рішенням, втрачає чинність рішення Бахмутської міської ради від 20.12.2019 №6/137-2829 «Про встановлення мінімальної вартості місячної оренди 1 кв.метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади».

З повним текстом рішення можна ознайомитися на сайті Бахмутської міської ради artemrada.gov.ua  в розділі «Міська рада» підрозділ «Рішення Бахмутської міської ради»- «Рішення Бахмутської міської ради 7 скликання»

Останні статті на сайті