Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 44 гостя.

Презедент України

Відбулося засідання чергової 4 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання

Переглядів: 1348
27.01.2021 - 17:14

27 січня 2021 року о 9.00 у великому залі засідань адміністративного будинку міської ради відбулося засідання чергової 4 сесії Бахмутської міської ради 7 скликання.

На початку роботи сесії міський голова Олексій Рева привітав автора проєкту «Створення позитивного іміджу Бахмутської ОТГ та розвиток YouTube каналу» - Шиманську Світлану Анатоліївну, з перемогою у щорічному обласному конкурсі «Найкращі практики громадського бюджету»  і  вручив диплом  за  почесне друге місце.

Секретар міської ради Анастасія Касперська привітала міського голову Олексія Реву, який був нагороджений відзнакою Міністерства Оборони України – медаллю «За сприяння Збройним Силам України».

В ході засідання пленарного засідання чергової  4 сесії міської ради були прийняті рішення з питань:

1. Про затвердження Програми створення та розвитку містобудівного кадастру на  території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 – 2025 роки.

2. Про внесення змін до Комплексної програми  «Охорона здоров`я населення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки».

3. Про  внесення  змін  до  рішення  Бахмутської міської ради від 30.01.2019 № 6/125-2432.

4. Про прийняття (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Бахмутської районної ради».

5. Про внесення змін до Програми розвитку освіти на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  на 2021- 2025 роки.

6.  Про затвердження Положення про Управління освіти Бахмутської міської ради у новій редакції.

7.  Про внесення змін до Комплексної програми розвитку фізичної культури  і  спорту на 2017-2021 роки.

8. Про внесення змін до Програми зовнішнього освітлення території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

9.  Про внесення змін до Програми благоустрою території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

10. Про внесення змін до Програми реформування і розвитку водопровідно-каналізаційного господарства на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

11. Про затвердження заходів з утримання та ремонту об’єктів  й  елементів благоустрою Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади та Порядку використання коштів на ці заходи у 2021 році.

12. Звіт про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Бахмутської  міської ради у 2020 році

13. Про внесення змін до Програми  охорони навколишнього природного середовища території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021-2025 роки.

14. Про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва Бахмутської міської об’єднаної територіальної  громади на 2021- 2025 роки.

15. Про результати виконання Програми з відшкодування відсоткової ставки за кредитами, залученими на заходи з енергозбереження та підвищення енергоефективності для населення Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2022 роки за 2020 рік.

16. Про результати виконання Програми розвитку туризму на 2018-2020 роки.

17. Про приєднання Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  до Євопейської ініціативи «Угода мерів».

18. Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади  до 2030 року.

19. Про затвердження Порядку використання коштів бюджету Бахмутської міської територіальної громади, передбачених на надання безповоротної фінансової підтримки суб’єктам малого і середнього підприємництва старостинських округів Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на реалізацію проектів.

20. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в бюджеті  Бахмутської міської територіальної громади, на відшкодування частини  відсоткової ставки за кредитами, наданими  кредитно-фінансовими  установами  суб’єктам малого і середнього підприємництва.

21. Про затвердження бренду та маркетингової стратегії Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

22. Про затвердження розпоряджень міського голови з бюджетно-фінансових питань, прийнятих за період з 01.09.2020 року по 31.12.2020 року, в межах делегованих міською радою повноважень.

23. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

24. Про затвердження звіту про виконання бюджету Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.

25. Про затвердження звіту про використання коштів цільового фонду Бахмутської міської ради за 2020 рік.

26. Про затвердження звіту про використання коштів резервного фонду бюджету   Бахмутської міської об’єднаної територіальної за 2020 рік.

27. Про внесення змін до рішення Бахмутської  міської  ради «Про бюджет  Бахмутської міської  територіальної громади на 2021 рік».

28. Про закріплення територій виборчих дільниць в межах виборчих округів  Бахмутської  міської  об’єднаної  територіальної  громади за депутатами Бахмутської міської ради.

29.  Про затвердження плану заходів щодо реалізації доручень (наказів), наданих виборцями депутатам  Бахмутської міської ради.

30.  Про перейменування Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи та затвердження Статуту у новій редакції.

31. Про зміну засновника, перейменування Комунального закладу «Бахмутський районний будинок культури» та затвердження його Статуту у новій редакції.

32. Про перейменування Бахмутського міського центру соціальних   служб для сім’ї,  дітей  та  молоді  та затвердження Положення  про нього у новій редакції.

33. Про затвердження нового складу Державної надзвичайної протиепізоотичної  комісії при Бахмутській міській раді.

34.  Про затвердження договорів, укладених міським головою від імені Бахмутської міської ради.

35. Про відзнаки Бахмутської міської ради та її виконкому.

36. Про створення  комісії  з конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності у сфері оцінки землі, затвердження її складу та Положення про неї.                    

37. Про   розроблення    містобудівної документації  –  детального  плану

території  по вулиці  Підгорна  у  селищі Хромове Бахмутського району Донецької області.

38. Про повернення Концесіонером - товариством з обмеженою відповідальністю «Бахмут-Енергія» об’єктів права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.

39. Про затвердження проєкту договору купівлі-продажу об'єкта права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, розташованого у м.Бахмут по вул. Б.Горбатова, 34, що приватизується шляхом викупу.

40. Про затвердження  проєкту договору купівлі-продажу об'єкта права комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади, розташованого у м.Бахмут по вул.Свободи, 13, що приватизується шляхом викупу.

41. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки.

42. Про зміну цільового призначення земельних ділянок.

43. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

44. Про оренду земельних ділянок.

45. Про передачу у власність земельних ділянок.

46. Про постійне користування земельними ділянками.

47. Про прийняття (безоплатно)майна у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної  територіальної громади.

48. Про прийняття (безоплатно) майна у комунальну власність Бахмутської міської об’єднаної  територіальної громади від  Міністерства соціальної політики України.       

У розділі «Різне» виступили:

  • Анастасія Касперська (секретар Бахмутської міської ради) щодо надання депутатами Бахмутської міської ради контактних телефонів для зв’язку  із ними виборців; про засідання Ради голів постійних комісій щодо звернення депутата Слєсарєва В.В.,  на якому було вирішено на засіданнях постійних комісій відпрацювати механізм сповіщення депутатів про засідання комісій або сесій; під підпис ознайомити усіх членів комісії; зачитала звернення громадянина Мамальтерова В.В. щодо закриття ПЦР-лабораторії по вул. Ювілейній, 54.
  • Наталя Бітюкова (директор комунального закладу культури «БАХМУТСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР КУЛЬТУРИ ТА ДОЗВІЛЛЯ ІМЕНІ ЄВГЕНА МАРТИНОВА), яка проінформувала присутніх про придбання мобільного пандусу Бахмутським міським центром культури та дозвілля ім. Мартинова для осіб з обмеженими фізичними можливостями та подякувала за вкладення власних коштів у його придбання, міському голові Олексію Реві, та депутатам Бахмутської міської ради від політичних партій «ПОРЯДОК»  і  «Слуга народу».

На цьому  пленарне засідання  чергової 4 сесії міської ради було закрите.