Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства

Переглядів: 819
12.02.2021 - 13:51

На виконання плану роботу Управління освіти Бахмутської міської ради на 2021 рік відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства, яка проходила в онлайн режимі.

У заході взяли участь спеціалісти Управління освіти, практичний психолог Центру методичної та психологічної служби, громадські інспектори закладів дошкільної, загальної середньої освіти.

На початку зустрічі головний спеціаліст з охорони здоров’я та соціального захисту Олена Доля доповіла про особливості роботи громадського інспектора з охорони дитинства під час запровадження карантинних заходів, надала практичні рекомендації щодо інформаційно-роз’яснювальної роботи з батьками.

Про основні обов’язки громадського інспектора з охорони дитинства йшлося під час виступу Вікторії Рязанцевої, спеціаліста І категорії з питань дошкільної освіти.

З вимогами щодо оформлення звітів, інформацій, психолого-педагогічних характеристик на дітей, які надаються до Управління освіти, Управління молодіжної політики та у справах дітей тощо учасників наради ознайомила практичний психолог Центру методичної та психологічної служби Тетяна Антипенко.

Громадські інспектори закладу загальної середньої освіти №5, Зайцівського ЗЗСО, Клинівського ЗЗСО обмінялися досвідом роботи щодо соціально-педагогічної роботи з дітьми у конфліктний період.

Крім того, присутні були ознайомлені з аспектами організації харчування дітей пільгових категорій, в тому числі ВПО.

На виконання плану роботу Управління освіти Бахмутської міської ради на 2021 рік відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства, яка проходила в онлайн режимі.На виконання плану роботу Управління освіти Бахмутської міської ради на 2021 рік відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства, яка проходила в онлайн режимі.На виконання плану роботу Управління освіти Бахмутської міської ради на 2021 рік відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства, яка проходила в онлайн режимі.На виконання плану роботу Управління освіти Бахмутської міської ради на 2021 рік відбулася нарада громадських інспекторів з охорони дитинства, яка проходила в онлайн режимі.