Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!

Переглядів: 927
05.03.2021 - 10:04

27-28 лютого в м. Святогірськ пройшов зимовий чемпіонат Донецької області зі спортивного орієнтування з особистого заліку, який зібрав понад 180 спортсменів з міст Костянтинівка, Торецьк, Лиман, Слов’янськ, Дружківка, Маріуполь, Миколаївка, Краматорськ  та  Сєверодонецьк. Команду Бахмута представляли 24 спортсмени центру «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради, вихованці Володимира Науменко. Змагання проходили на класичній дистанції  6 км та спринту 3 км.

За підсумками спортивної боротьби на лісових трасах Святогірря  чемпіонами з двох дисциплін в своїх вікових категоріях стали - Бумар Олексій, Чернушенко Ілля, також вибороли золоті медалі Пруденко Олена та Рапота Олександр, срібні медалі завоювали Смирнов Олександр, Бритченко Валерія, Палеха Артєм, Киян Іван.  2 та 3 місце з двох дисциплін в своїх вікових категоріях також вибороли Науменко Володимир, Ковган Аліна, Швець Аріна.

Усі призери змагань були нагородженні грамотами та медалями управління з питань фізичної культури та спорту Донецької області, федерації спортивного орієнтування області.

Вітаємо наших чемпіонів та бажаємо нових перемог!

Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!Бахмутські спортсмени вибороли 16 медалей на Чемпіонате Донецької області!

Останні статті на сайті