Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Урядовий портал

Поновлення договору оренди на земельні ділянки

Переглядів: 8470
08.05.2012 - 12:07

ДО УВАГИ ОРЕНДАРІВ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК (ФІЗИЧНИХ ТА ЮРИДИЧНИХ ОСІБ) СТРОК ДІЇ ДОГОВОРІВ ОРЕНДИ НА ЗЕМЕЛЬНІ ДІЛЯНКИ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ М.АРТЕМІВСЬКА ЯКИХ ЗАКІНЧУЄТЬСЯ АБО ЗАКІНЧИВСЯ.

Згідно ст.33 Закону України «Про оренду землі» по закінченню строку, на який було укладено договір оренди землі, орендар, який належно виконував обов'язки за умовами договору, має переважне право перед іншими особами на укладення договору оренди землі на новий строк (поновлення договору оренди землі).

Особам, у яких закінчується строк дії договору оренди, необхідно за один місяць до його закінчення з’явитися до Артемівської міської ради та надати заяву щодо його поновлення.

Особам, у яких термін дії договору оренди вже закінчився, необхідно терміново з’явитися до міської ради для його поновлення.

Для поновлення договору оренди на земельну ділянку при собі необхідно мати:

  • оригінал довідки Артемівської об’єднаної Державної податкової інспекції Донецької області Державної податкової служби про відсутність заборгованості з орендної плати;
  • оригінали договору оренди на земельну ділянку;
  • паспорт;
  • реєстраційний № облікової картки платника податків (для заповнення заяви);
  • печатку (у разі роботи з печаткою).

Заяву щодо поновлення договору оренди на земельну ділянку можна заповнити як у адмінбудівлі Артемівської міської ради (м.Артемівськ, вул.Артема,44 каб.103), так і самостійно. Зразки та бланки для самостійного заповнення розміщенні на веб-сайті Артемівської міської ради: http://artemrada.gov.ua/service, послуга № 31.

Останні статті на сайті