Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 85 гостей.

Реабілітаційне лікування в санаторно-курортних закладах за рахунок коштів Фонду соціального страхування України

Переглядів: 2866
03.06.2021 - 11:06

Бахмутське міське відділення відповідно до  Постанови   правління Фонду соціального страхування  України від 13.07.2017 року №39  «Про затвердження  Порядку  відшкодування витрат за надані соціальні послуги з лікування застрахованих осіб та членів їх сімей після перенесених захворювань і травм у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів за рахунок коштів Фонду соціального страхування України» продовжує направляти застрахованих осіб на реабілітаційне лікування до санаторно-курортних закладів України: м.Одеси та Одеської області, м.Бердянська, м.Миргорода, Київської, Харківської, Дніпропетровської, Львівської, Закарпатської  областей та інші. 

УСІ ПРАЦЕВЛАШТОВАНІ ОСОБИ мають право на відновне лікування, яке розпочинається одразу після закінчення гострого періоду захворювання за наявності висновку лікарсько-консультативної комісії (ЛКК) закладу охорони здоров’я, де застрахована особа знаходиться на стаціонарному лікуванні.

Реабілітаційне лікування проводиться після перенесених інсультів, інфарктів, після операцій на серці, легенях, органах травлення, органах зору, органах сечостатевої системи, на жіночих статевих органах, операцій на опорно-руховому апараті, захворювань легень, ревматологічних захворювань, цукровий діабет та інше.

Вартість реабілітаційного лікування повністю фінансується за рахунок коштів Фонду соціального страхування. Крім того, за весь час перебування застрахованої особи на лікуванні в санаторно-курортному закладі Фондом надається допомога по тимчасовій втраті працездатності.

У РАЗІ НЕОБХІДНОСТІ ОТРИМАННЯ ДОДАТКОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ЗВЕРТАТИСЬ ДО ВІДДІЛУ МЕДИЧНИХ ТА СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ БАХМУТСЬКОГО МІСЬКОГО ВІДДІЛЕННЯ УПРАВЛІННЯ ВИКОНАВЧОЇ ДИРЕКЦІЇ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ В ДОНЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА ТЕЛЕФОНОМ  (0627) 44-52-89.

 

Бахмутське міське відділення управління

виконавчої дирекції  Фонду соціального                                                                    

страхування в Донецькій області

Останні статті на сайті