Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради

Переглядів: 562
24.03.2021 - 11:39

17 березня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради (далі Управління), на якому обговорювалися питання:

1. Про стан та розвиток олімпійських та неолімпійських видів спорту на території Бахмутської міської ради (аналіз ефективності розвитку, найбільш перспективних видів спорту).

Доповідач: Лис Віктор Мілентійович - голова     колегії,  начальник Управління з питань    фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

2. Про організацію та проведення на території м. Бахмута Всеукраїнського місячника  «Спорт для всіх – спільна турбота» (створення умов та забезпечення високого рівня організації ).

Доповідач: Головко  Кирило Тимофійович - директор комунального закладу   спортивно-оздоровчого профілю -  «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради».           

3. Про популяризацію серед населення оздоровчої рухової активності (зокрема в умовах карантину) .

Доповідач: Радіонова Наталія Сергіївна - заступник голови колегії, головний спеціаліст Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

4. Про підсумки роботи Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради за 2020 рік (аналіз результативності роботи Управління).

Доповідач: Лис Віктор Мілентійович - голова     колегії,  начальник Управління з питань    фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

 

Порядок затверджено голосуванням.

 

На колегії виступали: начальник Управління Лис В.М., директор спортивної школи Скирда І.В, головній спеціаліст Управління  Радіонова Н.С., Головко  Кирило Тимофійович - директор комунального закладу   спортивно-оздоровчого профілю -  «Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Бахмутської міської ради - які підвели підсумки та проаналізували досягнення за 2020 рік роботи Управління та намітили шляхи подальшого розвитку структури фізичної культури та спорту у Бахмутської ТГ.

 

17  березня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради17  березня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради17  березня відбулося чергове засідання колегії при Управлінні з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради

Останні статті на сайті