Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

ExportUA

Чемпіонат України з боротьби самбо!

Переглядів: 1089
08.06.2021 - 09:23

02-04. 06.2021 р. у с. Караліно-Бугаз Одеської області відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат середнього віку. Змагання зібрали 500 учасників з 20 областей та м. Київ. 

У складі команди Донецької області чемпіонське звання виборов Богдан Пишняк, вихованець Донецького обласного спеціалізованого коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, якого тренують Валерій Деніченко та Даниїл Мілешкін. Бронзова медаль у Сотник Вікторії з  м. Лиман.

Вихованці тренера Костянтина Статівкіна КДЮСШ№1 успішно дебютували в змаганнях всеукраїнського рівня. З митою придбання змагального досвіду боролися зі старшими спортсменами та були за крок до бронзових нагород.  Артем Журба та Аліна Ісаєва посіли п'яті місця, а сьома сходинка у Олесі Булли .

Вітаємо Бахмутчан з вдалим виступом та бажаємо нових перемог!

02-04. 06.2021 р. у с. Караліно-Бугаз Одеської області відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат середнього віку. 02-04. 06.2021 р. у с. Караліно-Бугаз Одеської області відбувся чемпіонат України з боротьби самбо серед юнаків та дівчат середнього віку.

Останні статті на сайті