Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Інформація щодо Міжнародної аграрної виставки «Agro World Uzbekistan 2021»

Переглядів: 763
10.06.2021 - 14:43

Бахмутська міська рада інформує про те, що 15-17 червня 2021 року у місті Ташкент відбудеться найважливіший захід для аграрної галузі Узбекистану та сусідніх держав – міжнародна виставка «AgroWorld Uzbekistan».

«AgroWorld Uzbekistan» - ефективний майданчик для демонстрації продукції і послуг із значною кількістю фахівців, підприємств агропромислового комплексу Узбекистану. Відвідувачі виставки представляють – агрохолдинги, фермерські господарства, переробні виробництва, тваринницькі ферми, зернові компанії та ін. ( 84% відвідувачів виставки – особи, що впливають на прийняття рішення про закупівлю).

          На «AgroWorld Uzbekistan» традиційно прибувають чисельні делегації для пошуку партнерів із південних областей Казахстану, Киргизстану та Таджикистану.

          Виставка “Agro World” – найбільша у Центральної Азії виставка сучасної сільськогосподарської техніки, обладнання, технологій та матеріалів для рослинництва, тваринництва, птахівництва, ветеринарії, переробки, транспортування та зберігання сільськогосподарської продукції і зернових.

          Організаційними питаннями щодо організації українського стенду займається директор компанії «Агролідер» - Наталя Рудич - +380 96 248 92 15.

Більш детальну інформацію про захід можна отримати за посиланням https://agroworld.uz/en/