Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

Презедент України

СПІВЧУТТЯ

Переглядів: 1399
12.06.2021 - 13:33

Бахмутський міський голова, міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття рідним, близьким та колегам з приводу тяжкої втрати  - передчасної смерті завідувача Бахмутської районної філії Державної установи «Донецький обласний центр профілактики та контролю хвороб Міністерства охорони здоров’я України» Губи Сергія Анатолійовича.

Губа Сергій Анатолійович народився 11 лютого 1951 року. У 1974 році з відзнакою закінчив Донецький державний медичний інститут за фахом "Санітарний лікар" і був прийнятий на посаду лікаря з гігієни праці. У 1980 році був призначений заступником головного лікаря міськсанепідстанції. В 1981 році - головним державним санітарним лікарем.

У 2021 році виповнилось 40 років, як Сергій Анатолійович перебував на посаді керівника установи. Він присвятив своє життя роботі щодо санітарно-епідеміологічного благополуччя населення міста Бахмут та Бахмутського району.

За час свого трудового шляху був неодноразово нагороджений Почесними Грамотами виконкому Бахмутської міської ради, Департаменту охорони здоров’я Донецької обласної державної адміністрації, Грамотами Міністерства охорони здоров’я, Орденом Ярослава Мудрого, відзнакою «Відмінник охорони здоров’я».

Сергій Анатолійович був вмілим керівником, гарним наставником та порадником для колег. Він ніколи не стояв осторонь особистих проблем своїх колег, завжди допомагав і підтримував у будь-якому питанні. Поряд з цим був духовною та творчою людиною, завжди дивився на життя з оптимізмом.

В складні часи реформування галузі зміг не тільки відстояти інтереси служби в діяльності громади щодо забезпечення санітарно-епідеміологічного благополуччя населення, що стало своєчасним в період всесвітньої пандемії, а й покращити матеріально-технічне забезпечення установи.

Світла пам’ять про енергійну та працьовиту людину, талановитого керівника назавжди збережеться в серцях тих, хто мав честь працювати  поряд із ним.

Зі щирою скорботою і світлою пам’яттю…