Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"

Головне управління пенсійного фонду України


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 47 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Пройшов міні-ярмарок вакансій для ТОВ «МК М’ЯСНИЙ»

Переглядів: 1170
07.07.2021 - 14:03

06 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій для ТОВ «МК М’ЯСНИЙ». Незабаром відкриється новий магазин цієї мережі, тож компанія здійснює підбір персоналу для укомплектування робочих місць.

В червні цього року Бахмутський міський центр зайнятості знайомив своїх клієнтів з діяльністю компанії, провівши презентацію роботодавця. Рекрутери та кар’єрні радники займались пошуком персоналу на робочі місця продавців, відбираючи кандидатів. Фахівці центру зайнятості організували зустріч адміністратора магазину Наталії Бондар з претендентами на існуючі вакансії.

Відкрила захід директорка Бахмутського міського центру зайнятості Ірина Лещенко. Вона розповіла про соціальні послуги, які державна служба зайнятості надає своїм клієнтам з числа безробітних громадян та роботодавців. Наталя Бондар розповіла про умови та систему оплати праці, про заохочувальні програми для співробітників. Протягом заходу шукачі роботи цікавилися вимогами роботодавця та ставили фахові питання щодо виконання професійних обов’язків.

Всього у заході прийняли участь 8 шукачів роботи. Після проведених співбесід троє претендентів були відібрані для ознайомлення з роботою в магазині.

06 липня в Бахмутському міському центрі зайнятості пройшов міні-ярмарок вакансій для ТОВ «МК М’ЯСНИЙ».

Останні статті на сайті